crystalcall.eu

img

Jsme nadnárodní společnost působící v oblasti consultingu a outsourcingu služeb komplexních call center, portfolio služeb tvoří především aktivity v oblasti aktivního „Front Office“ a „Back Office“ služby.

Kontakt:
Adresa: Hálkova St 1/A, 831 03 Bratislava, Slovakia
E-mail: sales@crystalcall.eu
odkaz
Kategorie: Marketing

Aktivní telemarketing

Za jeden z nejefektivnějších marketingových nástrojů pro komunikaci se zákazníky považujeme právě telemarketing.
Potřebujete získat nové zákazníky? Oslovit stávající? Poznat jejich chování a potřeby nebo zjistit potenciál Vašich produktů a služeb na trhu? Pak je pro Vás forma aktivního telefonického oslovování tou nejlepší volbou.

Pasivní telemarketing

Pasivní telemarketing představuje významnou formu komunikace společností s koncovým klientem.
Získejte jeho prostřednictvím důležitou zpětnou vazbu o svých produktech a službách a zároveň poskytněte koncovým klientům prostor na zodpovězení vzniklých dotazů nebo odstranění problémů. Nejčastějšími formami pasivního telemarketingu, které poskytujeme našim klientům, jsou informační linky, linky zákaznické podpory, objednávkové linky a centra služeb zákazníkům.

Jiné aktivity

Nabídka našich služeb a komplexních řešení nekončí v oblasti telemarketingu.
Nabízíme i další služby, které můžete využít jako vhodný doplněk telemarketingové kampaně, ale i jako samostatné aktivity vůči klientům nebo na rozvoj svých obchodních aktivit.
Rádi Vám za výhodných podmínek pronajmeme naše call centrové technologie a zajistíme potřebné školení pro zaměstnance. Zároveň Vám umíme zpřístupnit naše databáze B2B subjektů, dohledat chybějící kontakty či „očistit“ Vaše databáze od neaktuálních kontaktů.